26
Oct
2018
0

Fredag morgon

Detta gör jag just nu: Sitter i en liten väntkur vid Tenmile River Station i nordvästra Connecticut och dricker kaffe ur en termos. Det finns inga bänkar här inne, så jag sitter på resväskan för att kunna skriva på laptopen. Ute är det två grader varmt, jag har inga riktiga vinterkläder och jag skulle frysa häcken av mig om det inte vore för två högljudda värmefläktar i taket som blåser ut varmluft när man trycker på knappen “Push for heat.” Värmen når inte så långt, om jag står upp blir jag väldigt varm om huvudet men är fortfarande iskall om fötterna och här på resväskan blir det väl så svalt. Men no complaints; närmsta café ligger en mile bort och och min skjuts kommer först om en timme, så jag är mycket tacksam för både takfläktar och kaffetermos. Dessutom hittade jag och åt jag nyss en “Organic blueberry fig bar” som jag köpte igår morse på väg till tunnelbanan av en liten pojke som stod i ett gathörn och sålde dem för 1 dollar styck. “Great entrepreneurial spirit” sa jag till pojken som såg lite trött ut, klockan var ju bara sju på morgonen, varpå pappan som stod bredvid frågade sin son, “Do you know what entrepreneur means?” Baren var verkligen ingen höjdare när jag testade den igår eftermiddag men jag såg ingen skräpkorg och la tillbaks den i väskan. Och det var väl meningen för nu hittade jag den och blev så glad och den smakade helt ok. Så, fläktarna blåser varmluft, kaffet är hett och snart får jag träffa en av mina ungar. Bra fredag det här.

You may also like

Snart börjar det
Glad valborg
Lördagkväll
Alla tanter…

Leave a Reply