29
Apr
2017
0

Lördagkväll

Jag sitter vid köksbordet och känner mig som en sambandscentral för min kringflackande familj den här lördagskvällen. Alicia textar mig om upphämtning från flygplatsen i morgon, hon kommer hem från Princeton University, där hon varit på en debattävling och kom TREA! Erik textar mig från en kompis i Riverside (han sover över) och berättar om dagens tacklingsträning och frågar om han får se en koreansk zombiefilm som är bra och inte läskig alls och det kan man ju inte säga nej till. Jeff liverapporterar från den stora hockeynationen Kina, där pojkarna just nu ser ut att åka på storstryk av Sverige. 1-5 as we speak. De svenska gossarna är “huge and fast” enligt de förskräckta föräldrar som är på plats och bevittnar överkörningen. De vann mot Kina igår i alla fall.

Uppdatering: Matchen slutade 4-7. Vi hade inte en suck. J-a svenskar.

You may also like

Snart börjar det
Moderskeppet, igen
Glad valborg
Kalifornien-Kina

Leave a Reply