21
Apr
2017
0

Tre nyanser av beige

Som vi kämpade, hundarna och jag, för att få till denna bild. Jag mutade dem med hundgodis förstås, annars hade de aldrig suttit stilla tillräckligt länge med alla huvuden åt samma håll intill varandra. Men nu, för att jag hade godis, visste de inte till sig av iver att göra som jag ville, de bara inte förstod exakt vad det var jag ville. Så vi trasslade ett bra tag innan det blev något och trots alla mina goda intentioner om snyggt arrangerade hundporträtt så blev det detta resultatet. De ser ju inte kloka ut, men de är så fina ändå: Molly längst till vänster, Maja the Grand Dame i mitten och Daisy längst till höger. I morgon  en sista långpromenad, sedan åker jag hem.

You may also like

Så j-a feg
Moderskeppet, igen
Working on close ups
Ghostly

Leave a Reply