19
Apr
2017
0

Det sista jag gör

23.33, detta med att slänga iväg ett blogginlägg det sista jag gör på kvällen är inte en bra idé. Men det är bara tillfälligt, det ska bli bättre, just den här veckan blir det så bara.

Inga bra bilder på hundar idag, försökte inte ens. Försökte däremot smita iväg runt hörnet och smygträna med den yngsta hunden, men det var svårt, för de vill gärna hålla sig i en beige-brun-vit klunga mest hela tiden. (Som ovan, fast ännu lite närmare varandra.) Kommer en så kommer alla, take it or leave it, och det kändes väl så taskigt att lämna två av dem i hundgården medan den tredje fick lära sig “kom” och smaska belöningar. Det visade sig att smygträning inte funkade och att alla tre utmärkt väl visste vad kommandot “kom” betyder.

I övrigt, mamma och pappa, tidningsmakande, middag med kär vän, samt en kram och lite prat med brorssonen. Bra dag.

You may also like

Snart börjar det
Moderskeppet, igen
Glad valborg
Lördagkväll

Leave a Reply