8
Apr
2017
0

Allt går igen

Jag är starkare än på länge nu. Jag bryr mig om vad jag äter. Tar sprutor för ryggen. Mediterar. Prioriterar sömn. Styrketränar tre gånger i veckan, minst. Äter mindre socker och mer quinoa.

Men bara i perioder.

Ibland, trots att jag vet hur jag ska göra för att må bra, så skiter jag i gymmet. Äter hallonpajen som skulle ligga kvar i frysen (med vaniljglass förstås). Prioriterar inte sömn och när jag vaknar mitt i natten kollar jag twitter, det värsta av allt. Så småningom kraschar sömnen helt och när den gör det finns det inga marginaler och jag blir ännu tröttare, hungrigare och mer rastlös. Jag borde meditera, jag vill meditera, men jag gör det inte.

Sprutorna tar jag i alla fall och till sist är jag så trött att jag sover en hel natt, oron stillar sig lite och så  går jag till gymmet igen, käkar quinoa till lunch och allting börjar om.

You may also like

Så j-a feg
Moderskeppet, igen
Glad valborg
Lördagkväll

Leave a Reply