30
Mar
2017
0

“Jag skriver en bok om…”

Ännu en splittrad och okoncentrerad dag, men jag gjorde i alla fall en första intervju för mitt bokprojekt och det är en slags milstolpe i mitt liv – det börjar bli lite, lite mer konkret. När jag börjar ta kontakt med folk som jag vill prata med måste jag ju också berätta varför jag vill prata med dem och genast blir denna min abstrakta bokidé mer verklig.

Dessutom, när jag har talat om för något att “Jag skriver en bok om…” och tagit upp deras tid med massor av detaljerade frågor, så har jag också ett ansvar gentemot dem att leverera. En bok ska det bli så småningom, det har jag ju lovat nu!

Det är bra. Ju mer press och flåsande i nacken desto bättre, annars blir det inte mycket gjort här i världen. Inte av mig i alla fall.

You may also like

Moderskeppet, igen
Glad valborg
Lördagkväll
Det är långt kvar…

Leave a Reply