25
Mar
2017
0

Moderskeppet!

En kul liten detalj som jag lärt mig på Moderskeppets kurs och som jag inte alls tänkt på tidigare. Om bakgrunden är stökig, be personen att huka sig, så blir “golvet” (i det här fallet vår träveranda) bakgrund.

Va! Det var ju en strålande idé, jag hade trott att vinkeln skulle bli helt konstig, men det blev den ju inte. Tror jag. Är den det? Konstig eller okej? Får nog beskära den lite tajtare bara, så rolig är ju inte den där verandan…

Jag gör ohejdad reklam för Moderskeppet, gillar verkligen deras kurser. Håller just nu på att lära mig Lightroom med Mattias lugna stämma som vägledare. Håller därmed också på att organisera tiotusentals bilder från tidernas, eller i alla fall digitalkamerans, begynnelse.

Fullständigt överväldigande och vansinnigt roligt!

 

You may also like

Så j-a feg
Moderskeppet, igen
Working on close ups
Ghostly

Leave a Reply