8
Mar
2017
0

Sömnlösa nätter, svartvita dagar

Jag sover ofta dåligt på nätterna. Av en massa olika anledningar – stress, oro, värk, förväntan, idéregn, rastlöshet, för lite träning, för mycket träning, allt möjligt kan få mig att vakna klockan två och ligga vaken ett par, tre timmar. Eller så vaknar jag klockan tre och kan inte somna om alls.

Igår natt var det vanlig, hederlig hosta som höll mig vaken och idag har jag inte uträttat några storverk. Kombinationen sover dåligt – behöver mycket sömn är verkligen usel, en sömnlös natt gör att nästa dag går på halvfart, om ens det.

Men det var okej, jag har varit snäll mot mig själv. Jag hade tänkt åka in till stan och hitta något demonstrationståg att gå i, iklädd röda kläder, men jag orkade faktiskt inte. Den politiska kampen fick pågå utan mig idag, jag kämpade bara med min förkylning.

Istället avslutade jag en artikel och skickade iväg för läsning, det tog väl ett par timmar på morgonen. Åkte iväg och köpte några blommor. Planterade dem, städade på altanen för nu har solen kommit tillbaka. Handlade mat. Skjutsade barn. Lagade lite mat. Gick på körövning. Hämtade hem barn och sedan var den dagen slut.

You may also like

Snart börjar det
Glad valborg
Lördagkväll
Alla tanter…

Leave a Reply