4
Mar
2017
0

Slacker parents. But fit. Plenty of gym visits.

Jag letade efter något jag hade skrivit en gång för länge sedan på min gamla blogg och sedan fastnade jag där i ett par timmar. Jag har sagt det förr – vilken skatt det är att ha alla de där texterna. Jag bloggade från 2006-2013, massor de första åren, lite mer sporadiskt de sista åren, och där finns så många ögonblicksbilder från den tiden i mitt liv som jag aldrig hade kommit ihåg om jag inte hade skrivit om dem.

Sedan kom Max hem från en kompis och jag visade honom det här lilla mästerverket, en uppsats han skrev till skolan när han var åtta år och som jag hade lagt upp på bloggen. Vi dog av skratt och jag konstaterade för mig själv att inte mycket har förändrats på sex år.

When I’m at school Mom and Dad work too.

Mom does writing. She loves lunch with friends. She reads about and other stuff. She goes to long, boring meetings and she drinks a lot of coffee. She sits at the desk typing and works out at the gym.

Dad on the other hand also goes to the gym, he types, writes, goes to hockey games, he too drinks a lot of coffee, studies, goes to his work at UCLA, and also goes to the gym.”

You may also like

Morsa igen
Allting bara händer…
Topanga biking
Kalifornien-Kina

Leave a Reply