2
Mar
2017
0

Inget case for me idag

Jaha. Mer spännande än så här blev det inte – mitt livs första jurytjänstgöring, som jag har väntat på att bli kallad till ända sedan jag blev amerikansk medborgare för några år sedan.

Jag kom dit, till ett court house vid LAX, visade upp mitt jurykort i en lucka, fick beskedet att det inte fanns något case till mig idag, fick ett grönt papper med stämpel på som bevis på att jag varit där, och sedan åkte jag hem.

Vilket gjorde min lilla hund glad, hon gillar inte när alla åker iväg tidigt på morgonen och lämnar henne ensam hemma. Att missa skolrundan, det gör henne mycket olycklig och jag kastade bollar åt henne extra många gånger som plåster på såren. Hon accepterade min ursäkt med viss tvekan. Sedan gick vi in och jobbade.

You may also like

Snart börjar det
Glad valborg
Lördagkväll
Alla tanter…

Leave a Reply