19
Mar
2016
0

Lördagen i bilder

Dator_gamla

Tiiidig lördag morgon och jag tillbringade hela förmiddagen vid skrivbordet i sällskap med det här gamla öket. Min laptop gick från status “preparing to ship” till “have been shipped” idag, i morgon kanske den kommer hem!

kort

Kl 11.30 började “bridal shower”-lunchen. Jag var ute i sista minuten,sladdade in på CVS för att köpa presentkort och grattiskort i all hast. Hittade det sista kortet i “bridal shower” sektionen, tackade min lyckliga stjärna och körde iväg. Insåg snart att jag köpt ett födelsedagskort, men jag tror texten på förstasidan funkar bra ändå.

bridal

Bridal Shower och lång lördagslunch med släkten. Utmärkta Mimosas, laxen var ljuvlig.

poppies

Hem så småningom. Planterade några blommor, beundrade mina California Poppies som nyss slagit ut och pratade med grannarna. California Poppies är Kaliforniens delstatsblomma och den blommar i min trädgård.


backyard

Stort trädgårdsprojekt påbörjades. Detta kaos bakom huset ska förvandlas till något annat, oklart vad ännu.

food

Premiär för “vi-går-ut-bara-vi-två-minst-en-gång-i-månaden-helst-två”. Efter inledande kaoskontroll och intensivt textande till alla barn med stränga påminnelser om vad vi kommit överens om för kvällen, så blev allting så himla trivsamt. Jag drack Gin & Tonics och maten var fantastiskt god, de bästa vegetariska vårrullar jag någonsin ätit. Helt sant. Jag är även lite berusad.


stop

Sedan promenerade vi hem, jag försökte ta snygga kvällsbilder och misslyckades med det.

You may also like

Snart börjar det
Så j-a feg
Moderskeppet, igen
Working on close ups

Leave a Reply