16
Mar
2016
0

Många mellandagar nu

Jag undrar så när det ska vända, denna bloggtorka. Jag har kört Blogg100 i 16 dagar nu och vad har jag skrivit om – nästan ingenting.

Jag ligger liksom två steg efter hela tiden, har saker jag vill skriva om, men att verkligen göra det kräver ett uns mer tankeverksamhet än vad jag förmår uppbringa just nu och jag tänker att det ska bli bättre i morgon och så blir det inte det.

Först skyllde jag på resan. Nu skyller jag på förkylning och bortkommen dator. Jag kan inte skylla på jetlag för jag älskar jetlag när jag reser hem. De där timmarna på natten när alla sover och jag kan sitta vid köksbordet och bara älska det faktum att jag är hemma igen och skriva lite eller läsa eller äta middag, för jetlag gör mig konstant hungrig och hungrigast är jag någon gång vid tre-tiden på morgonen.

I morse vaknade jag först vid fem och det var lite sorgligt, för det innebär att i morgon vaknar jag vid sex och då är allt som vanligt  igen, no more jetlag för den här gången. Kanske datorn kommer i morgon, kanske förkylningen har gått över. Då har jag i alla fall ingenting att skylla på.

Leave a Reply