15
Mar
2016
0

Mellandag

Vi har skärmstopp för ikväll, det gäller även föräldrar och jag har låst in mig på toaletten som en annan 11-åring för att få iväg något. Man gör det man måste göra helt enkelt.

Mellandag idag, jag är jetlaggad, förkyld och utan dator, den blev kvar i säkerhetskontrollenpå Heathrow i söndags. Och att jag kan konstatera det så lugnt och sansat beror endast på att den är upphittad och omhändertagen av en vänlig brittisk gentleman och på väg hem.

Lite drygt $100 kostade frakten och det var ju inte så dyrt för en påminnelse om att människor oftast är snälla och hjälpsamma och vill en väl.

Och apropå på det så har jag inte lyssnat på radio eller läst en rad om supertisdagen som var idag. Hur gick det, har republikanerna sprängt sig själva inifrån ännu? Det får vänta tills i morgon.

Leave a Reply