4
Mar
2016
0

Hej tjejer

Molly_maja_oktoberbad

Om jag klarar mig igenom den här första blogg100-veckan utan att ge upp så kommer resterande 93 dagar att bli en piece of cake utan dess like. Jag har inte en klar tanke i mitt huvud, jag funderar bara på om jag ska ta en sömntablett eller inte, om det verkligen är smart att göra det eller om jag bara ska låta jetlagen gå sin gilla gång.

“Gå sin gilla gång” förresten, vad konstigt det låter, säger man kanske “ha sin gilla gång?” Använder någon under 70 ens det uttrycket längre?

Sömntabletten alltså. Jag hatar att vakna kl 3 på morgonen, efter tre timmars sömn, och veta att dagen kommer att bli lång och intensiv och full med människor som jag gärna vill träffa och jag kommer vara så trött så jag mår illa. Det får bli tablett, jag testar.

Jag är i Luleå nu, det är fem minusgrader och snön är så mjuk och ullig och jag vill träffa de här två ljuvliga tjejerna. De såg jag sist i oktober, då blev det höstbad. Snart blir det skidåkning.

 

You may also like

The wait
Hälsa och vinka
Älska jetlag
Moderskeppet, igen

Leave a Reply