5
Jan
2016
0

The twilight zone

Vi kom hem från Indien för några dagar sedan. Tidsskillnaden är 13.5 timmar och det är inte att leka med; våra vanliga jetlagrutiner funkar inte alls, trots att färdriktningen varit densamma och 4.5 timmar extra (jämfört med Sverige alltså) inte borde vara så mycket att orda om.

Istället för det väl beprövade somna tidigt/vakna tidigt sitter vi uppe hela nätterna, konstant hungriga, och tittar på gamla avsnitt av Parks & Rec och Sherlock Holmes. Vi slocknar framåt sex-tiden på morgonen, sover som små grävlingar hela dagen och så börjar vi om igen, sent på eftermiddagen.

Det är ganska skönt att befinna sig i den där jetlagbubblan, men rätt vad det är kommer vardagen och drämmer till en i huvudet och då är det inte roligt alls. Vi har några dagar till på oss, sedan är det hockeyhelg, sedan börjar skolan och tills dess måste det här otympliga skeppet ha vänt.

Dagens lästips: Andreas Ekströms text, Drömmen om den nya tidningen. Om medieklimatet, föraktet mot journalister och – i sann Ekströmsk konstruktiv anda – vad som kan göras åt det.

You may also like

Snart börjar det
Glad valborg
Lördagkväll
Alla tanter…

Leave a Reply