10
Nov
2015
0

“George clings only to Now”

Det här är alldeles otroligt roligt – att lära mig använda InDesign för att göra en papperstidning. Den bubblan befinner jag mig i just nu, jag sitter hukad framför datorn timme ut och timme in och omväxlande svär och jublar och blir så glad varje gång någon liten detalj faller på plats.

I morgon måste jag lämna skrivbordet för att göra en intervju, vilket känns lite konstigt efter ett par veckor med knappt några möten alls. Jag blir lätt folkskygg när jag varit ensam ett tag, tänker att jag har det ju så bra här hemma med min hund och mina böcker och min eftermiddagssol, vad jobbigt att gå ut.

Men det kommer att bli bra, jag ska träffa en intressant och mycket sympatisk person som jag har försökt få till en träff med hela hösten och för allra första gången ska jag jobba tillsammans med en professionell fotograf och det är hur spännande som helst.

Och apropå InDesign, det här citatet flimrar allt som oftast förbi i mitt huvud när jag känner mig eh över det faktum att jag lär mig saker först nu som jag önskar att jag hade lärt mig för 20 år sedan. Samt att 20-åringar redan kan det som jag håller på att lära mig nu.

Damn the future. Let Kenny and the kids have it. Let Charley keep the past. George clings only to Now.

“George clings only to Now”. Från A Single man, av Christopher Isherwood. Älskar det.

You may also like

Moderskeppet, igen
Boom
Moderskeppet!
Trädgården

Leave a Reply