10
Sep
2015
0

Den snyggaste bokhandeln

LastBookstore_c

Min hårddisk kraschade för ett par veckor sedan. Drygt ett års dokument och foton är borta och det är för j-a sorgligt med bilderna, men ja vad ska man göra; det är som det är när man inte tror på principen att backa upp datorn då och då.

Det finns fortfarande en mikroskopisk chans att den ska gå att räddas, Jeff har skickat iväg den till någon IT-människa som kanske eventuellt möjligtvis kan  göra något, men tills dess blir jag så glad varje gång jag råkar stöta på något som jag aldrig trodde jag skulle se igen.

Jag hittar allt möjligt på gamla bloggar, i mail som jag skickat, på andra datorn, det är märkligt ändå vad man sprider sina digitala grejer omkring sig utan att tänka på det.

De här bilderna från The Last Bookstore i Downtown hittade jag i en gammal folder på Dropbox och just dit, till Downtown är det ju enkelt att åka och fota igen, men nu hittade jag de här i alla fall och det var så roligt så jag gjorde ett litet collage.

You may also like

Så j-a feg
Moderskeppet, igen
Working on close ups
Ghostly

Leave a Reply