21
Aug
2015
0

Höstterminsstart

Malibu_farm_collageIdag, höstterminstart på Malibu Farm, som ligger längst där ute på Malibu Pier, omgiven av hav, brädpaddlare och idag faktiskt en hel del moln.

Vi, min kära vän Lotta och jag, åt laxburgare och pratade om livet och omstarterna och företagande och om hur j-a svårt det är att hinna med marknadsföring och allt det andra man ska göra som småföretagare förutom själva företagargrejen.

Lotta är smyckesdesigner, gör ursnygga grejer på For U Jewelry, och jag är så glad att vi har lärt känna varandra. Jag har aldrig haft en vän på gångavstånd sedan jag flyttade hit, men Lotta bor tio minuters promenad från mig och vi kan ses på en kopp kaffe när någon av oss, eller båda, behöver pepp eller sällskap eller bara en kopp kaffe och lite småprat.

Idag slog vi på stort och firade höstterminsstart på Malibu Farm, som ägs av svenska Helene Hendersen och som är så snyggt och fräscht och ett givet stopp om man blir hungrig i närheten av Malibu.

Sedan kom jag hem, helt inspirerad av allt vi pratat om och redo att hugga tag i diverse saker, men då var jag tvungen att hämta barn och skjutsa barn, sitta fast lite i trafik, handla och laga mat och nu är klockan mycket och jag hoppas verkligen att inspirationen infinner sig tidigt i morgon bitti, efter hundpromenad och gym, det vore förträffligt.

You may also like

Snart börjar det
Moderskeppet, igen
Moderskeppet!
Trädgården

Leave a Reply