8
Aug
2015
0

Hello world!

luna-II-300x224Oftast när folk frågar vad jag jobbar med så brukar jag svara det vanliga: Kommunikatör, frilansar som skribent, översätter en del.

Ibland, när jag känner mig lite extra på hugget, lägger jag till: “I’m also writing  book about L.A.”

Det brukar bli roliga diskussioner när jag vågar mig på att erkänna detta, att jag skriver en bok om Los Angeles. Den givna frågan är förstås vad boken handlar om och ibland får jag förslag om vad jag borde ta med eller inte.

På det hela taget är folk vänligt intresserade, utan att för den skull vara påflugna.

Inte en enda gång har jag fått höra att det där lät ju som en jävligt dum idé.

Så jag tänker att jag ska bli bättre på att prata om och kring detta mitt kära skrivprojekt. För att det är roligt och för att jag får en massa inspiration och pep talks när jag pratar med andra om det jag försöker göra.

Därför blev det den här bloggen. Hej hej, välkommen hit!

(På bilden, det otåliga skrivsällskapet Luna)

You may also like

Tre nyanser av beige
Det sista jag gör
Svår grej
“Jag skriver en bok om…”

Leave a Reply